2024-ta u znaku insekata

Published

02/06/2023

U haosu oko obaveza oko skole i termina koji su u proteklih godinu dana u vecem broju nego ikada, zapostavila sam stranice. Nenamerno, vec primorano u nedostatku vremena. Negde sam rekla sebi, pa dobro od Jula cu zavrsiti sve obaveze i onda cu lepo moci da svima Vama koji mi verujete negde vratim postovima i analizama koje trazite odavno da uradim. I tako ce i biti. Celo leto necete moci da zivite od mene Medjutim, danasnji cas u mojoj skoli me je naveo da sa jednim postom ubrzam jer mislim da je preterano mnogo vazan. Naime, vec 3 nedelje ucim svoje djake kaldejsku numerologiju ( numerologiju slova) i danas smo bas ucili znacenje master brojeva kako kod obicnog coveka tako i sto se tice svetskih desavanja. Upravo na tom svetskom nivou, master brojevi su ti koji diktiraju svetska desavanja. Jedna od osoba koja ima master broj 33 jeste i Bill Gates. Postavili smo pitanje, da li je njegova najava nove pandemije za 2025-u godinu tacna? Ukoliko uzmemo da proverimo dobicemo da 2025a godina nosi vibraciju broja 9 zajedno sa piramidalnim kodom 494. Da, nazalost velika je sansa da je sve tacno jer 494 je izazivac epidemije a 9ka je broj koji vlada infektivnim oboljenjima. Medjutim, jasno se vidi da 2025e epidemija vec postoji te da je parazit iz broja 9 nesto sto vec duze vreme postoji ( 4ka pored) samo ce 2025e doziveti svoj pun simbol i samim tim uticaj. Onda smo moji ucenici i ja postavili pitanje, sta moze biti okidac za nastanak epidemije? Logicno, brojevi koji ce pre toga vladati. Od svih brojeva ranije, najveci akcenat bi trebao da se stavi na godinu ranije, dakle 2024-u koja je u znaku 8 sto je simbol svih insekata. Ova vec 2023a je vise u znaku ptica, ne toliko insekata, tako da veci uticaj pripisujem sledecoj godini posebno periodu Sept/Oktobra 2024-e godine kada sve ovo moze rapidnije krenuti. Razgovarajuci o ovoj temi, koleginica iz grupe je rekla “Cekaj, Vanja, hajde da vidimo onaj insekt koji nosi naziv Aketa Domestikus koje brojeve nosi”. Moze.

Aketa Domesticus
125214645129331

Saberite sve. Sta cete dobiti? Ni manje ni vise nego 49 koji se svodi na 4. Ni manje ni vise nego naziv insekta u sebi sadrzi simbol izazivanja bolesti, epidemije. Cak i da odradimo latinski naziv kao Acheta domesticus dobicemo 58 = 4 i vidimo da ce jako lose uticati na nasu crevnu floru pre svega. A glavni mozak naseg organizma jesu creva. Ona kada se naruse pada imunitet ( sto je zamislite bas 49) krece bolest, alergije, i mnogo gore bolesti. Onda mi je druga koleginica rekla “Vanja, ta buba se vec sada lagano unosi u proizvode i nosi deklaraciju E 904”. Molim? E 904? Opet 94?
Cak ako pretvorimo E u njegovu vrednost broja 5 dobijamo sledece :
5904 = 18 =9
594
54
9

Zeza li se neko sa nama????? Opet 9 na kraju, opet 49, opet sa 5 – creva, hormoni, menjanje sastava.
Sad Vam je jasno zasto nisam mogla da sacekam Juli mesec kako bih ovu informaciju podelila sa Vama. Kao neko ko se trudi vec godinama da Vam govori istinu, moj topao savet je da ne jedete namirnice koje u svom sastavu imaju oznaku E 904. Znaci, citajte deklaracije proizvoda obavezno. Ako unutar iste pise E 904, ne kupujte, ne jedite. Toksicno je, otrovno je, u najmanju ruku jako stetno. Takodje, brojevi kazu da se spremimo na nestasicu lekova. Nemogucnost nabavke nekih lekova ce biti prisutna kako ove godine, tako i 2024e ali ce svoj vrhunac doziveti od jeseni 2024e preko 2025e koja ce biti u znaku broja 9 – lek, sa piramidalnim kodom 494 nestasacica istih. To ce biti namerno izazvana nestasica kako bi Vas primorali da kupujete lekove koje ce izbaciti tada. Vi budite pametni i sto ja volim da kazem KORAK ISPRED BROJA i pre nego sto krene prethodno pomenuti period kupite po koji lek da imate u rezervi. Svaki lek ima duzi rok trajanja. Vi uzimajte oni ciji ce rok isteci 2026 ili bar sa krajem 2025.
Sve moze, samo treba znati, a kada znate onda ste ispred planova onih koji nam diktiraju globalna desavanja a koji sa master brojevima pripadaju iluminatima, masonima, duhovnim i religioznim institucijama.
Puno Vas pozdravljam i zelim Vam da uvek budete korak ispred losih brojeva, a da maximalno one dobre uvek iskoristite

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Previous Article

Next Article